Schadeauto verkopen in jouw regio

schadeauto verkopen nederland

Schadeauto verkopen in heel Nederland

Inkoop van schadeauto’s doen wij door heel Nederland,dus ook bij jou in de regio kun je een schadeauto verkopen.Onze ophaaldienst kan snel je schadeauto inkopen.

Na het maken van een afspraak komen we jou kant op om een gericht bod te doen op jou auto met schade, motorschade of andere defecten.

Inkoop schadeauto’s van Limburg tot Groningen

Zoals je ziet kopen wij schadeauto’s in van Limburg tot Groningen,welke regio je woont is voor ons dus geen enkel probleem, wij komen overal jou schadeauto ophalen.

Of dat nu bij jou thuis is, bij de garage, of bij een bergingsbedrijf is; wij halen jou schadeauto vandaag nog op!

Schadeauto verkopen die niet meer rijd

Als jou schadeauto dusdanig is beschadigd dat ie niet meer rijdbaar of rollend is,maakt dat voor ons niet uit.Een schadeauto verkopen jouw regio is zo geregeld!

Wij hebben de mogelijkheid om auto’s met deze schade’s op te halen.Daaronder vallen dus ook auto’s die niet meer rijden omdat ze motorschade, een kapotte versnellingsbak, of andere defecten hebben.Tevens kopen wij alle merken schadeauto’s in.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en kunnen jou auto dus 24 uur per dag overschrijven op onze bedrijfsnaam,zodat de belasting en verzekering direct stopgezet kan worden.Dus geen doorlopende kosten meer!

Mijn schadeauto staat in een andere regio

Als je schadeauto in een andere regio staat dan waar je zelf woont,rijden wij naar de locatie waar de schadeauto op dat moment staat.Je kunt er dan voor kiezen om zelf daarheen te komen,maar als de locatie te ver van jouw regio is kunnen we de koop telefonisch afhandelen.

Na het overeenkomen van de prijs betalen wij je per bankoverschrijving voordat wij de auto meenemen.Het vrijwaringsbewijs kunnen wij sturen door middel van een Email,of een Whats App bericht,net wat je handig vind.Simpel en veilig dus!Maak vandaag nog een afspraak met onze inkoop afdeling en overtuig je zelf.

Chat Nu
06-18351303