Schadeauto verkopen Utrecht – RDW Erkend

Ben je woonachtig in Utrecht en wil je direct jouw schadeauto verkopen vanuit Utrecht?Dan ben je bij ons aan het juiste adres.Wij kopen jouw auto graag in.Inkoop van auto’s met schade, motorschade of andere defecten. Wij zijn een RDW erkend bedrijf.

Schadeauto ophaalservice

In Utrecht komen wij dagelijks om schadeauto’s op te halen.Onze eigen ophaaldienst is geheel gratis en kan binnen 2 uur ter plekke zijn op elke door jouw gewenste locatie in Utrecht.Bel ons of maak gebruik van ons taxatieformulier en jouw schadeauto is op korte termijn opgehaald bij jouw thuis , de garage of elders in Utrecht

schadeauto verkopen utrecht

Makkelijk jouw schadeauto verkopen

Je kan er natuurlijk voor kiezen om je auto met schade te adverteren op advertentie sites zoals marktplaats.nl .Het nadeel hiervan is dat je biedingen krijgt en vervolgens zit te wachten op mensen die toch niet op komen dagen.Jouw schadeauto verkopen in Utrecht hoeft niet moelijk te zijn,want als wij een bod doen dan komen we dezelfde dag nog jouw schadeauto inkopen.Snel, simpel en veilig!

Tevens krijg je bij ons direct contact met de schadeauto inkoper en werken wij dus niet met tussenpersonen (die ook betaald moeten worden). Wij doen geen biedingen die te mooi zijn om waar te zijn, maar bij ons krijg je een realistisch en marktconform bod voor jouw schadeauto.

Chat Nu
06-18351303