Schadeauto verkopen Noord Holland

schadeauto verkopen noord holland

Schadeauto inkoper Noord Holland

Woon je in Noord Holland en ben je op zoek naar een schadeauto inkoper om jouw schadeauto direct te verkopen zonder gedoe? Wij van schadeautoverkopen.nl kopen schadeauto’s op in heel Nederland.

Vandaag nog opgehaald!

Indien wij tot een overeenkomst komen, (telefonisch per e-mail of op een andere manier van communiceren) zijn wij vaak in de gelegenheid om jouw schadeauto vandaag nog op te halen in Noord Holland.

Onze ophaaldienst is meestal binnen 2 uur ter plaatse,mits de agenda het toelaat.Wij komen niet alleen in grote steden zoals Amsterdam, Alkmaar en Haarlem maar ook in alle andere gemeentes in Noord Holland.

Hoe werkt het verkopen van een schadeauto vanuit Noord Holland?

Na het maken van een afspraak om je schadeauto te verkopen in Noord Holland,komen wij naar je toe met een geschikte oprijwagen om de schadeauto op te halen.

De betaling van de auto kan contant of via een bankoverschrijving.

Omdat wij een RDW Erkend bedrijf zijn kunnen wij jouw auto 24/7 vrijwaren op elke locatie in Nederland.

De vrijwaring ontvang je direct per mail, app of op papier,net wat je prettig vind.De wegenbelasting word dan per direct opgeheven.

Wat valt onder een schadeauto?

Voor ons is een schadeauto een auto met blikschade , motorschade of andere defecten.Denk hierbij aan een elektronisch defect , een weigerende versnellingsbak of een hoge kilometerstand.

Kortom; heeft jouw auto gebreken , start die niet meer of zit er geen APK meer op?Dan hebben wij wellicht interesse om jouw kapotte auto in te kopen.

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van ons taxatieformulier of je kunt ons bellen op 0618351303.Tevens kun je gebruik maken van WhatsApp.Wil je dus zonder gedoe en op een simpele en veilige manier jouw schadeauto verkopen?Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Chat Nu
06-18351303