Schadeauto verkopen Limburg – Vandaag verkocht!

schadeauto verkopen Limburg
\

Schadeauto opkoper Limburg Tel 06-18351303

In Limburg, de zuidelijkste provincie van ons land,kun je ook jouw schadeauto verkopen voor een goede prijs.Onze schadeauto opkopers komen vandaag nog bij jouw langs om een bod te doen op jouw schadeauto.

Of je auto nu blikschade, motorschade of andere defecten heeft zoals waterschade of brandschade,voor ons is dat geen probleem.Wij kopen uw schadeauto graag in!

Schadeauto ophaalservice Limburg

De ophaalservice van schadeautoverkopen.nl rijd namelijk door heel Nederland.Dus als je denkt hoe kan ik mijn schadeauto verkopen,neem dan contact met ons op.

Het kan ook zo zijn dat je niet in Limburg woont,maar dat je onderweg pech hebt gehad met je auto.Als je dan hebt besloten dat je jouw schadeauto direct wilt verkopen in Limburg dan is het ook mogelijk dat we een afspraak maken bij de garage of bij de autosleepdienst ergens in het zuiden.

Schadeautoverkopen.nl – De voordelen

Na het maken van een afspraak komen wij naar jou toe om een bod te doen op jouw schadeauto.Onze ophaalservice komt met een oprijwagen jouw schadeauto ophalen.Als we een akkoord hebben we bereikt, betalen wij je contant of per bank (wat je zelf prettig vind) en vrijwaren wij jouw auto ter plekke.

Daar wij een RDW erkend bedrijf zijn hebben we de mogelijkheid om jouw auto 24 uur per dag 7 dagen per week over te schrijven.Je ontvangt dus direct een vrijwaringsbewijs per mail, app of gewoon in je hand.Snel , simpel en veilig!

Chat Nu
06-18351303