Schadeauto verkopen Groningen – Gratis ophaaldienst

schadeauto-verkopen-groningen

Schadeauto opkoper Groningen

Wanneer je jouw schadeauto verkopen wilt in Groningen, komen wij deze gratis ophalen met onze eigen ophaaldienst.

Je hebt schade gereden of pech met je auto.Dan kun je ervoor kiezen om deze te laten repareren maar je kunt jouw auto met schade ook makkelijk en snel verkopen.

Wat valt er onder schadeauto?

Onder schadeauto’s verstaan wij auto’s , bussen , jeeps of andere voertuigen met blikschade, of andere gebreken zoals een kapotte motor door bijvoorbeeld een gebroken distributieriem, een defecte versnellingsbak.Of een elektronisch defect waardoor je auto niet meer start of kuren vertoont.

Tevens kopen wij auto’s in zonder APK, met roest of hoge kilometerstanden.Brandschade, waterschade, of totall-los? GEEN probleem!

Elektrische of hybride aangedreven voertuigen die schade hebben of defect zijn komen wij ook ophalen.

Het is uiteraard ook mogelijk om dit soort auto’s te verkopen in Groningen.

Waarom je schadeauto verkopen in Groningen bij schadeautoverkopen.nl

Wij zijn een RDW erkend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schadeauto inkoop.Na het maken van een afspraak (via telefoon, WhatsApp of mail) komen wij naar Groningen om jouw schadeauto te kopen.

Je ontvangt dan van onze medewerkers direct geld, (contant of via de bank) en een RDW vrijwaringsbewijs.Na het afhandelen van het papierwerk nemen wij de schadeauto mee op een daarvoor geschikte oprijwagen. Snel, simpel en veilig dus!

Tel 06-18351303

Wij komen vandaag jouw schadeauto inkopen!

Het enigste wat je eigenlijk hoeft te doen om je schadeauto te verkopen in de provincie Groningen is een afspraak maken met ons.Bij ons heb je altijd direct contact met de inkoper die jouw auto ophaalt, dus geen tussenpersonen.

Je kunt ons vrijblijvend bellen op bovenstaand telefoon nummer, een WhatsApp bericht sturen kan ook.Tevens is er een mogelijkheid om via het taxatieformulier je schadeauto aan te bieden.Wij komen jouw schadeauto vandaag nog ophalen!

Chat Nu
06-18351303