Schadeauto verkopen Den Bosch – Vandaag opgehaald!

Wil je jouw schadeauto verkopen in Den Bosch?Maak een afspraak met ons en je auto word vandaag nog opgehaald!Onze ophaaldienst is binnen 30 minuten aanwezig op elke locatie in Den Bosch.

Wij kunnen jouw schadeauto direct vrijwaren en betalen je direct het afgesproken bedrag (cash of per bank)

Maak een afspraak – 06-18351303

Om jouw schadeauto te verkopen in Den Bosch kun je met ons een afspraak maken.Dat kan via ons taxatieformulier of telefonisch (ook WhatsApp) via bovenstaand nummer.

Vestiging schadeauto verkopen Den Bosch

Vanuit onze vestiging in Den Bosch kunnen wij dus snel ter plaatse zijn om een bod te doen op jouw schadeauto.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van schadeauto inkoop.

Welke schadeauto’s kopen wij in Den Bosch?

Onder een schadeauto verstaan wij eigenlijk alle soorten schade die aan de auto is ontstaan.Je kunt hierbij denken aan blikschade,maar ook motorschade of andere defecten.

Wij kopen dus auto’s met alle schade’s, zelfs als je auto brandschade, waterschade of Total-loss is verklaard.

Inkoop alle merken schadeauto’s

Wij kopen schadeauto’s in van alle merken.Voor een jonge schadeauto ligt de marktwaarde waarschijnlijk hoger dan een oudere auto met schade.

De restwaarde is geheel afhankelijk van diverse factoren zoals; de schade, het merk, type en het bouwjaar.Maak een afspraak met ons.Wellicht hebben wij interesse in jouw auto!

De voordelen van schadeauto verkopen Den Bosch

Bij ons word jouw schadeauto snel en verantwoord opgehaald door een van onze medewerkers.Wij hebben alles zelf in beheer en werken niet met tussenpersonen of callcenters,maar je hebt direct contact met de inkoper.

Wij kopen dagelijks schadeauto’s op in heel Nederland en komen naar elke door jouw geschikte locatie om je schadeauto op te halen,je hoeft je auto dus niet te brengen!Snel , simpel en veilig!

Chat Nu
06-18351303