Schadeauto verkopen Brabant – vandaag nog opgehaald!

schadeauto-verkopen-brabant

Schadeauto inkoop Brabant

Je schadeauto verkopen in Brabant is bij ons snel geregeld,want wij komen je schadeauto in Brabant binnen 2 uur inkopen.Onze schadeauto opkopers in Brabant hebben jarenlange ervaring op het gebied van auto inkoop met schade.

Jou auto mag blikschade, motorschade of andere defecten hebben,wij kopen zelfs auto’s in Brabant die total-loss zijn verklaard.

Vandaag je schadeauto opgehaald in Brabant

Door onze gunstig ligging zijn wij snel ter plaatse, daardoor kunnen wij jou schadeauto vandaag nog ophalen in elke gemeente in Brabant.Na het maken van afspraak met ons,zijn wij meestal binnen 2 uur ter plaatse .

Wij beschiken over een eigen ophaaldienst en komen met een geschikte oprijwagen je schadeauto ophalen.

schadeauto-ophalen

Een afspraak maken in Brabant? Tel 06-18351303

Wil je een afspraak maken om jou schadeauto te verkopen in Brabant?Neem dan contact met ons op.Dat kan eventueel via ons contactformulier, of via het telefoonnummer hier op de site.

Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van ons taxatieformulier.

Wij kopen schadeauto’s in o.a;

  • Breda
  • Den Bosch
  • Bergen op Zoom
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Oss
  • Roosendaal
  • Tilburg

Schadeautoverkopen.nl is RDW erkend

Wij zijn aangesloten bij de Rijks Dienst van Wegverkeer, oftewel de RDW.Hierdoor kunnen wij jou auto 24 uur per dag, 7 dagen per week overschrijven en een vrijwaring overhandigen.

Tevens zijn we aangesloten bij Car-Go ,een beveiligde provider die de diensten van de RDW aanbied, hierdoor gebeurt het vrijwaren van jou schadeauto op een veilige en verantwoorde manier.

Het vrijwaringsbewijs krijg je in een pdf bestand direct per mail of via WhatsApp toegestuurd voordat de auto meegenomen word met de oprijwagen.Je kunt dan meteen checken op de site van de RDW of de auto van je naam af is geschreven,simpel en veilig dus!

Heb je dus geen zin om te leuren met je schadeauto,of ben je het beu dat je zit te wachten op mensen die toch niet komen opdagen?Maak dan een afspraak met ons!

rdw erkend bedrijf
Wij zijn een RDW erkend bedrijf
Chat Nu
06-18351303