De service van schadeautoverkopen.nl

Inkoop van schadeautos is onze specialiteit en  doen wij door heel Nederland,tevens kopen wij alle merken auto's die nog in goede staat zijn. Neem contact met ons op en onze schade auto inkoop dienst komt Uw schadevoertuig zeer snel ophalen.

 
Wij beschikken over een ophaaldienst en kunnen Uw schadevoertuig op elke gewenste locatie ophalen,bij Uw thuis of bij het schadeautobedrijf, autogarage of autosleepdienst waar de schadeauto staat.         

Het ophalen en inkoop van schadeauto's is voor U geheel gratis,wij berekenen geen kilometer of uurtarief voor het inkopen van auto's.  

De exacte autoinkoop waarde van de schadeauto kunnen wij in principe pas exact beoordelen als we de schade auto taxeren.Deze taxatie doen wij als we het betreffende schadevoertuig gezien en (indien mogelijk) bereden hebben.De auto inkoop waarde is afhankelijk van de schade die Uw voertuig heeft.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de schadeauto aan te bieden op veiling en verkoopsite´s,maar als wij interesse hebben in Uw auto,en U een bod doen dan komen wij altijd onze afspraken na.Dus geen zin in vervelende telefoontjes en biedingen waar toch niet op gereageerd word?

Bel ons dan voor een afspraak en wij verlossen U van een schadeauto!!Als de schadeauto verkocht is,zijn er diverse site's waar U een auto kunt kopen.Zo kunt U ook een kijkje nemen op autosweb.nl ,hier worden duizenden occasions aangeboden.

schadeauto inkoop

Auto inkoop met motorschade of gebreken


Heeft Uw auto motorschade,en weet u er geen raad mee?Bel ons dan om direct Uw auto met motorschade te verkopen voor de beste prijs!Als Uw motor defect is dan komen wij Uw auto gratis ophalen op elke door U gewenste locatie in Nederland.

Dus is Uw koppakking defect,of heeft Uw auto een tik in de motor?Geen probleem wij kopen ook auto's die niet meer starten.Tevens inkoop van auto's met een defecte versnellingsbak of andere problemen.Wij kunnen U de beste prijs bieden doordat wij met onze jarenlange ervaring op het gebied van kapotte auto inkoop een groot netwerk hebben opgebouwd.

Wij zijn een RDW Erkend bedrijf,en kunnen 24/7 Uw auto vrijwaren.Een bezoek aan het postkantoor is overbodig,daar wij ook aangesloten bij het VWE.

Hebben wij Uw interesse gewekt?Maak dan nu een afspraak via bovenstaand telefoonnummer,of maak gebruik van onze online auto inkoop dienst

Terugbelservice