Taxatieformulier voor uw schadeauto

U kunt uw schadeauto aanbieden via het online taxatieformulier op deze pagina.Onze 
inkoopafdeling neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.U kunt uw auto natuurlijk ook telefonisch, of via whatsapp aanbieden op 0618351303.Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze handige terugbelservice.

Ophaalservice

Gratis ophaalservice in heel Nederland

Als wij uw schadeauto inkopen komen wij deze ophalen op elke door u gewenste locatie in heel Nederlan,geheel kosteloos.U hoeft dus niet naar ons te komen met uw auto.Onze oprijwagens beschikken over een lier en kunnen uw auto  met schade,motorschade of andere gebreken dus makkelijk optakelen.U ontvangt van de chauffeur direct een vrijwaring en het afgesproken bedrag (contant of via bankoverschrijving,net wat u prettig vind).

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw auto dezelfde dag nog op te halen.Wij streven ernaar om onze afspraken netjes en op tijd na te komen,zonder gezeur achteraf.Verkocht = verkocht.

Er is simpelweg geen makkelijkere manier om uw schadeauto snel,simpel en veilig te verkopen dan bij schadeautoverkopen.nl.Maak nu een afspraak en ervaar het zelf!!